VERGADEREN

Vergaderen in het Paviljoen …

met zicht op het kasteel

Dit 17de-eeuws paviljoen bevindt zich op de erekoer voor het kasteel. Je vindt er 2 kleine vergaderruimtes en een kleine keuken met basic uitrusting. Bij goed weer kan je ook buiten in het tuintje vergaderen en tijdens de pauze is het aangenaam vertoeven in de boomgaard en de hovingen.

Specificaties: 2 vergaderruimtes met een capaciteit van max. 14 personen, whiteboard, flipchart, wifi, keuken en sanitair, tuintje en toegang tot de hovingen.

Catering: De koelkast in de keuken wordt standaard gevuld met water en frisdrank. Volgens uw wensen kunnen wij ook koffie, thee, bier, wijn en andere dranken voorzien. Uiteraard is het ook mogelijk om ontbijt, broodjes, koud buffet, wraps, gebak, tapas, … te bestellen.

Lunchen of dineren kan ook in Restaurant Kasteel van Laarne (chef: Bart Gossey) op het kasteeldomein.

Prijzen op aanvraag: info@kasteelvanlaarne.be.

Erkende Laarnse verenigingen kunnen rekenen op een speciaal tarief.

 

 

 

Vergaderen in het kasteel

Het Livinasalon op de eerste verdieping van het kasteel (met zicht op de prachtige erekoer) is ingericht als comfortabele vergaderruimte voor max. 12 pers. (tafelopstelling). Er is een aanpalende break out room en ook een keukentje.

De statige ridderzaal (160 m2) in het kasteel kan gehuurd worden voor vergaderingen van max. 30 personen (in tafelopstelling) tot max. 100 personen (in theateropstelling).

Standaard aanwezig: whiteboard, flipchart, wifi. 

De prijzen hangen af van de gewenste opstelling, uitrusting en catering. U kunt steeds vrijblijvend contact opnemen voor een plaatsbezoek en / of offerte.

Info en reservaties via info@kasteelvanlaarne.be