FOTOSHOOT / FILMOPNAMES

Het Kasteel van Laarne is de perfecte plek voor huwelijksfoto’s in een sprookjesachtige omgeving. Ook voor communie- of andere foto’s kunt u bij ons terecht. U dient steeds vooraf te reserveren.

OPGELET: Fotoshoots en filmopnames zijn in 2022 enkel mogelijk tussen 10 januari en 13 februari en tussen 1 juni en 10 oktober.

Prijs: Fotoshoot (niet commercieel): 1,5 uur binnen (ridderzaal, salons gelijkvloers, kapel, oude keuken), in de binnentuin en de hovingen, vervolgens vrij op de erekoer vooraan, zolang u wenst: 150 euro. Reserveren is verplicht.

Waarom moet u betalen om foto’s te nemen op het domein?
Het kasteeldomein is privaat bezit. Wij krijgen geen subsidies van de gemeente of de Vlaamse overheid. Onderhoud, restauraties en openstelling voor het publiek kosten handenvol geld. Om dat te kunnen betalen organiseren we activiteiten, verhuren we onze zalen en vragen we ook geld voor het maken van foto’s.

Waarom moet u vooraf reserveren?
Voor het openstellen van het kasteel (toerisme, foto’s, …) werken wij hoofdzakelijk met vrijwilligers. Die zijn uiteraard niet altijd aanwezig en kunnen ook niet ad hoc opgeroepen worden. Daarom vragen wij om op voorhand te reserveren.

RESERVEER FOTOSHOOT

Voor commerciële foto’s en filmopnames hanteren we andere prijzen. Meer info via info@kasteelvanlaarne.be