KINDERFEESTJES

Het kasteel is de perfecte plek voor verjaardagsfeestjes! We hebben 2 formules, volgens de leeftijd van de kinderen. Alle feestjes worden van A tot Z professioneel begeleid door Mies Valies.

Ridders en jonkvrouwen

De kinderen gaan op ontdekkingstocht in het kasteel en komen alles te weten over ridders en prinsessen. Daarna gaan ze aan de slag en knutselen ze hun eigen wapenschild. Ze krijgen een hapje en een drankje. De jarige wordt natuurlijk ook tot ridder geslagen.

Voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Duur: 3 uur. Prijs: 180 euro (max. 12 kinderen). Er moet verplicht ook 1 volwassene aanwezig zijn. Wij bezorgen je de uitnodigingskaarten

De Mol

De Mol is een boeiend spel dat in het kasteel gespeeld wordt. Het zit boordevol toffe opdrachten. Wie kan de mol ontmaskeren? Spanning gegarandeerd! De kinderen krijgen een hapje en een drankje. De jarige wordt natuurlijk ook tot ridder geslagen.

Voor kinderen vanaf 9 jaar. Duur: 3 uur. Prijs: 35 euro per kind (min. 10, max. 20 kinderen). Er moet verplicht ook 1 volwassene aanwezig zijn. Wij bezorgen je de uitnodigingskaarten.