TEAMBUILDINGS

De kasteelsite leent zich uitstekend voor teambuildings, zowel voor grote als voor kleine groepen.

Castle invade

Waarom heeft het indrukwekkende kasteel van Laarne kolossale muren? Waarom die onbereikbare, dreigende torens? En die loodzware toegangspoort? Waarom staat het midden in het water, alleen bereikbaar via een smalle brug?

U weet natuurlijk waarom.  Om indringers buiten te houden!  Wie binnen wilde, maar niet welkom was, moest een ingenieus aanvalsplan uitdokteren. Zwakke plekken in de geduchte verdediging zoeken en proberen daar doorheen te breken. Tactiek en volharding.

Anno 2020 blijft Laarne dezelfde oninneembare vesting. De muren, torens, poorten en bruggen ogen even ontoegankelijk en afwijzend als in de middeleeuwen. Geen binnenkomen aan. Sorry…

Of toch?  Vind jij een manier om binnen te geraken?  Wij dagen je uit. Kom naar het kasteel van Laarne, zoek rond de burcht, speur naar aanwijzingen. Enkel voor doorbijters, want makkelijk wordt het allerminst. Een eeuwenoud slot geeft zijn toegang niet zonder slag of stoot prijs.

Vergeet de Escape Rooms en maak kennis met Castle Invade. Gedaan met ontsnappen uit duffe kamertjes. Breek de burcht binnen!

Deze teambuilding is een exclusief concept voor het Kasteel van Laarne en werd ontwikkeld door het dynamische bedrijf Ecco la Luna (https://www.eccolaluna.be) uit Gavere. Meer info: info@kasteelvanlaarne.be

Andere teambuildings

Blind bierproeven in de oude kelderkeuken. Raadsels oplossen in de toren. Boogschieten in de tuin. Een roofvogel workshop, een initiatie schermen, bijlwerpen, … Het zijn maar enkele van de vele activiteiten die mogelijk zijn.

We werken daarvoor samen met professionele partners en bieden een totaalpakket op maat aan. Funkey (https://funkey.be/teambuilding/) is een platform dat de link maakt tussen nauwkeurig geselecteerde aanbieders van teambuilding activiteiten en bedrijven die op zoek zijn naar het ideale teamevent.

Actionmaker (http://www.actionmaker.be) uit Gent is gespecialiseerd in ‘historische’ activiteiten (boogschieten, schermen, roofvogels, …) die perfect op onze site passen, maar biedt ook tal van andere activiteiten aan.

Weventures (http://www.weventures.be) uit Stavelot is onze partner aan de andere kant van de taalgrens. Zij organiseren Fort Bayard in het kasteel, maar bieden ook een gamma aan andere activiteiten aan. Ze werken zowel in het Nederlands als in het Frans en het Engels.

Meer info: info@kasteelvanlaarne.be