TEAMBUILDINGS

De kasteelsite leent zich uitstekend voor teambuildings, zowel voor grote als voor kleine groepen.

Vergeet de Escape Rooms en maak kennis met Castle Invade. Gedaan met ontsnappen uit duffe kamertjes. Breek de burcht binnen! Deze teambuilding is een exclusief concept voor het Kasteel van Laarne en werd ontwikkeld door het dynamische bedrijf Ecco la Luna uit Gavere. 

Blind bierproeven in de oude kelderkeuken. Raadsels oplossen in de toren. Boogschieten in de tuin. Een roofvogel workshop, een initiatie schermen, bijlwerpen, … Het zijn maar enkele van de vele activiteiten die mogelijk zijn.

We werken daarvoor samen met professionele partners en bieden een totaalpakket op maat aan. Funkey is een platform dat de link maakt tussen nauwkeurig geselecteerde aanbieders van teambuilding activiteiten en bedrijven die op zoek zijn naar het ideale teamevent.

Actionmaker uit Gent is gespecialiseerd in ‘historische’ activiteiten (boogschieten, schermen, roofvogels, …) die perfect op onze site passen, maar biedt ook tal van andere activiteiten aan.

Weventures uit Stavelot is onze partner aan de andere kant van de taalgrens. Zij organiseren Fort Bayard in het kasteel, maar bieden ook een gamma aan andere activiteiten aan. Ze werken zowel in het Nederlands als in het Frans en het Engels.

Meer info: info@kasteelvanlaarne.be