Altijd iets te doen in ‘t kasteel …

Om een coronaveilig bezoek te kunnen garanderen, is het verplicht om voor onderstaande activiteiten 
te reserveren. Reserveren gebeurt per bubbel (gezin, koppel, …).

 

Mies in ‘t kasteel op woensdag. Van maart tot oktober, elke laatste woensdag van de maand. Voor kinderen en hun (groot)ouders. Een verhaal, een knutselactiviteit en een versnapering voor de kinderen. Een bezoek aan het kasteel en een koffie voor de (groot)ouders. 14u-15u: voor kinderen van 4 tot 8 jaar. 15.30u-16.30u: voor kinderen van 8 tot 10 jaar. 15 euro per kind / 10 euro per volwassene. max. 12 kinderen per sessie / max. 24 volwassenen per sessie. Reserveren is verplicht en kan via deze website, via reserveren@kasteelvanlaarne.be of via 09 230 91 55 (enkel tijdens de kantooruren).

MIES IN ‘T KASTEEL: SCHRIJF HIER IN VOOR WOENSDAG 28 APRIL 

 

 

Op Pinkstermaandag schittert het kasteel nog meer dan anders. Gerenommeerde zilverhandelaars tonen dan hun mooiste stukken. Die komen uitstekend tot hun recht in de statige ridderzaal en prachtige salons. Natuurlijk kan je ook de befaamde zilvercollectie van Claude D’Allemagne bewonderen. Maandag 24 mei van 10u tot 17.30u.

Tijdens de Paasvakantie zijn we open van zondag t.e.m. vrijdag, van 13u tot 17u. Laatste toegang om 16.10u. Je kan het kasteel bezoeken met de gloednieuwe movieguide (voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar). Voor gezinnen met kinderen hebben we ook zoektochten, aangepast aan de leeftijd van het kind. Een absolute aanrader om samen het kasteel te ontdekken. Meer informatie en tarieven kan je vinden op de pagina “bezoeken

PAASVAKANTIE: RESERVEER JE BEZOEK

 

 

Erfgoeddag wordt Erfgoednacht … Aan de vooravond van Erfgoeddag kan je in het kasteel een spannende rondleiding beleven. Wil je meer weten over het nachtleven in het kasteel? Ben je benieuwd naar de verhalen over oude slaapgewoonten, nachtdieren en heksen? Dan is het kasteel the place to be! Opperheks Vera zorgt voor de gepaste ontvangst… Op zaterdag 24 april, van 17u tot 22u. Toegang: gratis. Reserveren via jeugd.cultuur@laarne.be of 09 365 24 10. Geef bij reservatie drie voorkeursmomenten op. Per kwartier is er een tijdsslot.

ERFGOEDDAG: RESERVEER JE BEZOEK