Altijd iets te doen in ’t kasteel …

SUMMER FestiBounce 

31 juli van 13u tot 18u, volwassenen kunnen springen vanaf 19u tot middernacht

1 augustus van 11u tot 17.30u

Een heus springkastelenfestival in de achtertuin van het kasteel. Dé trekpleister voor jong en oud, met springdorpen per leeftijdsgroep, optredens voor klein en groot en een gezellige zomerbar!

Tickets vanaf 20 juni via Silke Criel Events.

Een organisatie van Mies Valies en Silke Criel Events in nauwe samenwerking met het Kasteel van Laarne en de jeugdverenigingen van Laarne-Kalken. 

Bezoek met een extra

  • De bezoekers van het kasteel kunnen op het bezoekersparcours de creaties van de cursisten van de opleiding florist (CVO Focus) bewonderen. Van 20 juni t.e.m. 10 oktober.
  • Lokale kunstenaars lieten zich inspireren door de unieke zilvercollectie Claude D’Allemagne. Hun werken zijn in juli en augustus te zien in de zilverzaal. In samenwerking met Lak@rt.

 

Mies in ’t Kasteel

24 juli en 28 augustus

Mies brengt in de voormiddag weer een mini voorstelling voor kinderen. Daarna maken de kinderen een leuke verwerking als aandenken. Wie meer informatie wenst of wil inschrijven kan mailen naar info@kasteelvanlaarne.be of info@miesvalies.be

Knutselbox

Samen met Mies stelden we een knutselbox samen. Je hebt keuze uit een prinsessen- of een ridderbox. In elke box zitten toffe knutselpakketjes, kleurplaten, cijfertekeningen, een woordzoeker, een ridder- of prinsessendiploma en een gratis toegangsticket voor het kasteel! De box kost 25 euro. We leveren aan huis binnen een straal van 10 km. Je kan de box ook na afspraak komen afhalen of we sturen hem op (mits betalen verzendkosten). Wil je een KNUTSELBOX DE LUXE? Dat kan ook natuurlijk. Dan steken we het kinderboek “Hoe de kleine ridder Evert de mooie prinses helpt ontsnappen” mee in de box en betaal je 15 euro extra. 

Bestel je knutselbox