BELEVEN

Teambuilding

De kasteelsite leent zich uitstekend voor teambuildings, zowel voor grote als voor kleine groepen. Blind bierproeven in de oude kelderkeuken. Raadsels oplossen in de toren. Boogschieten in de tuin. Het zijn maar enkele van de vele activiteiten die mogelijk zijn. Hiervoor werken we samen met deze preferred partners:

Samen met hen bieden we u een totaalpakket volledig op uw maat uitgewerkt.

Info en reservaties via reserveren@kasteelvanlaarne.be

BELEVEN

Gezins-, Familie- of vriendendag

Op zoek naar een originele daguitstap met familie of vrienden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een boeiende ontdekkingstocht door het kasteel gecombineerd met een stevige wandeling, een workshop, een bezoek aan de paardenmelkerij, … We hebben een uitgebreid gamma aan boeiende activiteiten. We zorgen uiteraard ook voor ontbijt, lunch, koffie of apero.

Info en reservaties via reserveren@kasteelvanlaarne.be.

BELEVEN

Verjaardagsfeestjes voor kinderen

Wij organiseren verjaardagsfeestjes voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Eerst gaan de kinderen op ontdekkingstocht in het kasteel en komen ze alles te weten over ridders en prinsessen. Daarna gaan ze aan de slag en maken ze hun eigen wapenschild. Natuurlijk krijgen ze ook iets te drinken en kunnen ze smullen van iets heerlijk zoets.

  • Duur: 3 uur
  • Prijs: 180 euro (max. 12 kinderen)

Info en reservaties via reserveren@kasteelvanlaarne.be

BELEVEN

Andere

U wenst een nieuw product voor te stellen? U wil een exclusief event organiseren voor uw klanten? U wil een concert organiseren? Bij ons is alles bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact op voor een aanbod op maat.

Info en reservaties via info@kasteelvanlaarne.be