Op een boogscheut van Gent vind je het schitterende Kasteel van Laarne. Meer dan 700 jaar geleden werd hier de eerste steen van een middeleeuwse burcht gelegd. De spitse ronde torens en imposante vierkante donjon stammen nog uit die tijd.

In de loop der eeuwen werd er duchtig verbouwd en in de 17de eeuw was het slot uitgegroeid tot een aantrekkelijke adellijke zomerresidentie of maison de plaisance. Vandaag ademt het nog steeds de grandeur van die tijd. Uitzonderlijke meubels, wandtapijten, schilderijen en de Europees vermaarde zilvercollectie van Claude Dallemagne zorgen voor een onvergetelijk bezoek.

Het kasteel is open voor bezoek, zowel individueel als in groep. Je kan er ook terecht voor vergaderingen, ceremonies, recepties, teambuildings, fotoshoots, enz.

Onze troeven: een uniek kader, een uitgebreid aanbod, makkelijk bereikbaar.

BEZOEKEN

NIEUWS

KNUTSELBOX – Je kan bij ons knutselboxen bestellen. Je hebt keuze uit een prinsessen- of een ridderbox. In elke box zitten toffe knutselpakketjes, kleurplaten, cijfertekeningen, een woordzoeker, een ridder- of prinsessendiploma en een gratis toegangsticket voor het kasteel! De box kost 25 euro. Je kan hem bestellen via info@kasteelvanlaarne.be. We leveren aan huis binnen een straal van 10 km. Je kan de box ook na afspraak komen afhalen of we sturen hem op (mits betalen verzendkosten). Wil je een KNUTSELBOX DE LUXE? Dat kan ook natuurlijk. Dan steken we het kinderboek « Hoe de kleine ridder Evert de mooie prinses helpt ontsnappen » mee in de box en betaal je 15 euro extra. 

HEROPENING – Vanaf zondag 28 juni zet het kasteel opnieuw de deuren open voor het publiek. We lanceren de movieguide « Heksen », 2 kindertours, een wandelzoektocht en 2 knutselboxen! Meer info in dit persbericht.

LAATSTE Blogpost

 

Activiteiten

Vergaderen

U kunt bij ons terecht voor vergaderingen, zowel in het kasteel zelf als in ons paviljoen. We zorgen ook voor ontbijt, lunch, koffie, …, alles volgens uw wensen.

Lees meer

Feesten

Een huwelijksceremonie ? Een doopplechtigheid ? Een receptie of een walking dinner ? Het kan allemaal.

Lees meer

Beleven

Teambuilding ? Gezins-, Familie- of viendendag ? Verjaardagsfeestjes voor kinderen of andere ideëens ?

Lees meer

Foto’s

Het Kasteel van Laarne is de perfecte plek voor huwelijksfoto’s in een sprookjesachtige omgeving. Ook voor communie- of andere foto’s kunt u bij ons terecht. U dient steeds vooraf te reserveren.

Lees meer